ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παραλαβή  και Ελαττωματικά προϊόντα

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, οποιαδήποτε ανωμαλία σχετική με τυχόν ελαττώματα, την ποσότητα καθώς και με το μέγεθος των προϊόντων μέσω τηλεφώνου (22 377876) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (orders@navygreen.cy) για αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο εντός της επόμενης, από την παραλαβή της παραγγελίας, εργάσιμης ημέρας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την Navy & Green από κάθε ευθύνη προς τον πελάτη, με αποτέλεσμα να λογίζεται ότι αποδέχεστε τα προϊόντα ως έχουν κατά την παράδοσή τους και να μην μπορεί να γίνει δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή τους.


Αν τηρηθούν τα ανωτέρω και εφόσον τα προϊόντα είναι ελαττωματικά, θα πρέπει να τα αποστείλετε μέσω GAP AKIS EXPRESS εντός το αργότερο 5 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση : NAVY & GREEN @ NICOSIA MALL, ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 2306, τηλ. 22 377876, ΥΠΟΨΙΝ ESHOP. Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρεία μας.


Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που έχει διαπιστωθεί ότι είναι όντως ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπό μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφοροποιήσεων κατά την λήψη και ανάρτηση των φωτογραφιών. Σε περίπτωση που κατόπιν της παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μας και εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητά τους και από εμάς, θα επικοινωνήσουμε εντός 15 ημερών με εσάς ώστε να μας δηλώσετε ενυπόγραφα (με email ή fax) αν επιθυμείτε είτε εφόσον έχετε ήδη καταβάλει το τίμημα, την επιστροφή του τιμήματος και τον τρόπο επιστροφής του, είτε την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων με ίδια προϊόντα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα, ή με ίσης αξίας προϊόντα.

 

Αλλαγές προϊόντων

Για τις αποστολές εντός Κύπρου η επιστροφή γίνεται μέσω της GAP AKIS EXPRESS με χρέωση της εταιρείας μας για την πρώτη αλλαγή μεγέθους (size).

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος και να συμπεριλαμβάνετε επίσης και απόδειξη λιανικής πώλησης.

Στη συνέχεια καλείστε να υποβάλλετε μια νέα παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας επιλέγοντας το είδος με το οποίο θέλετε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή σας, σημειώνοντας στα σχόλια της παραγγελίας ότι πρόκειται για αλλαγή.

 

.

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που απαιτείται η επιστροφή των χρημάτων σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο orders@navygreen.cy, αναφέροντας το όνομα σας, τον κωδικό παραγγελίας σας καθώς και το IBAN στο οποίο θα θέλατε να πραγματοποιηθεί η επιστροφή.

 

.

Ακύρωση παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 22 377876 ή μέσω email στο orders@navygreen.cy.

 

.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!
Copyright © 2021 NAVY & GREEN CYPRUS LIMITED Handcrafted by Netsteps